Mladinska reprezentanca bo nastopila v postavi Sven Cerjak, Tilen Bračko in Gregor Zorko. Vsi trije so v soboto, 26. avgusta, nastopili na dirki mladincev v Krškem, kjer so v konkurenci madžarskih in italijanskih voznikov osvojili prva tri mesta. V tekmovanju parov na evropskem prvenstvu so po dirkah v Krškem in Motali s 6. in 5. mestom prikazali dobre nastope, na katere ekipa cilja tudi v prihodnjem tednu. 

Na člansko dirko parov na Madžarsko se odpravljajo Matic Ivačič, Nick Škorja in Anže Grmek kot rezervni voznik. 

Generalka pred evropskimi dirkami parov je bila ekipna dirka na Stadionu Matije Gubca, kjer se je domača ekipa AMD Krško pomerila proti ekipi MC Lonigo. Najkoristnejša voznika sta bila domačin Škorja z 18 točkami v šestih nastopih in Grmek, ki je v petih nastopih zbral 14+1 točko. Za domači klub sta 7 točk zbrala še Luka Omerzel in Madžar Roland Kovacs, dve pa je dodal Nemec Julian Kuny. Končni rezultat je bil 48 – 35 za ekipo iz Krškega. 

Na člansko dirko parov na Madžarsko se odpravljajo Matic Ivačič, Nick Škorja in Anže Grmek kot rezervni voznik. 

Dobro formo pred edino reprezentančno akcijo letošnje sezone kaže kaže tudi državni prvak Ivačič, ki je na zadnji dirke 2. poljske lige k ekipi Tarnowa prispeval 10 točk k zmagi 46 – 32 proti ekipi iz Rzeszowa. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here