Korporacija Kia Motors je za vsa vozila, ki imajo veljavno tovarniško garancijo in jim ta poteče med 16. marcem in 30. aprilom 2020, podaljšala njeno veljavnost do 30. junija 2020.

Kia Motors Corporation je s predstavitvijo programa ‘Kia Promise’, obljubila globalno podaljšanje tovarniške garancije za svoja vozila. Kia Promise je namenjen Kiinim strankam, ki so prizadete zaradi pandemije COVID-19.

Program podaljša garancijo do 30. junija 2020

Kia Promise, ki velja v 142 državah in za vsa vozila, pri katerih veljavnost tovarniške garancije poteče med 16. marcem in 30. aprilom, podaljša garancijo teh vozil do 30. junija 2020. Program vključuje vse države EU, EFTA, Srbijo, BiH in Črno goro, kjer Kia ponuja 7-letno garancijo (150.000 km, prva 3 leta brez omejitve prevoženih kilometrov) in velja za celotno vozilo.

Program krije več kot 500.000 vozil Kia po vsem svetu

Kia Motors ocenjuje, da bo od tega podaljšanja imelo korist več kot 500.000 kupcev. Zaradi pandemije COVID-19 ter ukrepov in omejitev, ki so jih v zvezi s tem sprejele številne države, bo Kia Promise v pomoč strankam, ki v tem času morda ne bodo mogle obiskati servisa.

Kia Motors bo vse stranke kontaktirala individualno

Kia Motors bo vse prizadete stranke v prihajajočih dneh kontaktirala individualno po elektronski pošti in jim predstavila več informacij o programu Kia Promise.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here