V okviru najnovejše nadgradnje Avant2Go predstavlja novost, ki so/smo si jo zaželeli številni uporabniki:

Avant2Go floto bomo namreč odslej preko iste aplikacije uporabljali tudi kot rent-a-car za eno- ali večdnevne potrebe, hkrati pa bo najvišja dnevna cena souporabe vozil Avant2Go fiksirana in vnaprej znana.

V mobilno aplikacijo so pri Avant2Go vključili cenovno kapico, ki avtomatsko omejuje najvišjo ceno najema znotraj dneva. V praksi to pomeni, da ko uporabnik z vsoto prevoženih kilometrov in porabljenega časa doseže to ceno, le-ta znotraj 24-ih ur najema ne narašča več in predstavlja končno ceno, čeprav uporabnik v tem času morebiti naredi dodatne kilometre (in ima vozilo tudi dlje časa v najemu).


Cene dnevnega najema se začnejo že pri 39 evrih za električnega smarta in nadaljujejo pri 49 (Renault Zoe), 59 (VW e-Golf) in 69 evrih (BMW i3).

Kot ključne prednosti v primerjavi s klasično rent-a-car storitvijo pri Avant2Go izpostavljajo široko mrežo prevzemno-vračilnih lokacij (v vlogi ”poslovalnic” je že preko 60 lokacij v Ljubljani, Mariboru, Kranju in Murski Soboti), odsotnost zamudne administracije (postopek najema ostaja enak kot so bili uporabniki Avant2Go storitve vajeni doslej), odpiralni čas 24/7 (Avant2Go vozilo lahko najamete kadarkoli in na katerikoli razpoložljivi lokaciji) in možnost najema v zadnjem trenutku, brez čakanja na potrditev ponudnika (sistem vedno prikaže vsa trenutno razpoložljiva vozila).

Med možnimi scenariji uporabe, kjer pridejo do izraza prednosti cenovne kapice, so denimo ugodna vikend uporaba, službena pot v Maribor ali prestolnico (in nazaj), sobotni izlet do enega izmed slovenskih turističnih biserov, enodnevno smučanje na katerem izmed slovenskih smučišč in podobno. Funkcionalnost dnevnih najemov bo aktivirana v prihajajočem tednu.


Z naslednjo nadgradnjo bo rent-a-car funkcija uporabnikom omogočala še več –preko aplikacije in ”iz domačega naslanjača” bodo lahko namreč prvič izbirali ne samo znotraj Avant2Go flote, marveč tudi med širšo množico razredov klasično gnanih vozil.

Partner sistema Avant2Go postali tudi pri AMZS

Sistemu souporabe električnih vozil Avant2Go ponudnika Avant car se, poleg Zavarovalnice Sava, ki je v partnerstvu že vse od začetka rednega delovanja, pridružuje tudi AMZS.

Pri Avant2Go pravijo, da je “cilj zavezništva pripomoči k hitrejšemu razvoju zelene mobilnosti v Sloveniji skozi različne inovativne oblike, vključno z mikromobilnostjo, kjer bodo z zasledovanjem čiste, učinkovite in dostopne storitve uporabnikom omogočili še več možnosti in svobode pri zadovoljevanju njihovih potreb po mobilnosti.”

Več informacij o sodelovanju z AMZS pri Avant2Go obljubljajo za prihodnje tedne.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here