Prve skice oblikovalskega oddelka znamke Volkswagen Gospodarska vozila nakazujejo, kakšen bo novi Caddy, ki bo na trg prišel leta 2020.

Iz osnutka so razvidne nove oblikovalske smernice. Opaziti je moč rahlo padajočo strešno linijo. Pri Volkswagnu si želijo, da bi bil Caddy kot privlačna, praktična alternativa v prihodnje zanimiv za večje število športnikov in vseh, ki aktivno preživljajo prosti čas.

Na skicah Caddy Cargo že razkriva nekaj posebnosti serijskega furgona. Mednje sodijo izraziteje navpično nameščene, ozke zadnje LED-luči, ki bodo značilne tudi za osebni Caddy. Študija ima poleg tega na videz večje zadnje steklo, kar bo prav tako eden od ključnih elementov osebnega Caddyja. In še zanimiva posebnost gospodarske izvedbe novega Caddyja: kupci bodo lahko izbirali med neopazno integriranimi zadnjimi dvižnimi vrati in krilnimi vrati.

Od strani in spredaj bo novi Caddy že na prvi pogled mogoče prepoznati po večjih kolesih ter po izrazito zaprti zasnovi sprednjega dela z LED-lučmi, nižjo mrežo hladilnika in na pogled večjim logotipom.

Mestni dostavnik in družinski enoprostorec bosta svetovni javnosti premierno predstavljena v začetku leta 2020. Nadaljnje podrobnosti bodo objavljene v prihodnjih tednih.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here