Sezona 2019 se za ekipo Unikatoy racinga na čelu z voznikom Grego Premrlom pričenja v Vipavski dolini. Gre za reli, ki je lani odločilno vplival na potek sezone, saj je zaradi nesreče spremenil načrte ekipe, ki so naposled pripeljali do nastopanja s Toyoto GT86 razreda R3.

“Moja največja želja pred letošnjim relijem je uspešno zapeljati na ciljno rampo. S tem bi vsaj delno poravnal račune iz lanske sezone, ko sva tu z Vilijem doživela težjo nesrečo. Toyota GT86 je zaradi pogona na zadnji par koles zelo specifičen dirkalnik, a hiter in atraktiven. Nadejam se novih izkušenj in konstantnega ritma, s katerim bi pridobil potrebno samozavest za volanom novega dirkalnika,” je pred odhodom v Vipavsko dolino povedal Grega Premrl.

Tokrat bo na sovozniški sedež sedel izkušeni hrvaški sovoznik Marko Stiperski, s katerim je Grega Premrl v preteklosti že sodeloval. Reli Vipavska dolina se pričenja v petek, 26. aprila z večernim superspecialom na ulicah Ajdovščine, nadaljuje pa v soboto z glavnino relija na nekaterih znamenitih in ljubiteljem slovenskega relija dobro poznanih hitrostnih preizkušnjah.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here