Pri Toyoti računajo, da bo Corolla Sedan GR Sport privlačna za mlajše kupce.

Kromirane dekorativne elemente so nadomestili detajli v izvedbi “piano black”. V tej obdelavi so izvedeni zračnik motorja, pokrovi ogledal, srednji stebrički in pragovi. Črna so tudi platišča, ki so okrašena z rdečim zaščitnim znakom GR. Na voljo so v 17 in 18-palčni izvedbi. Zadnji spojler je obarvan v barvo karoserije. V črno barvo je odet tudi del, na katerem je nameščena registrska tablica.

Na voljo je nova barva Dynamic Grey. Sicer pa je možno izbirati med osmimi barvami, izmed katerih jih je sedem (tudi Dynamic Grey) možno kombinirati s črno streho. To je sploh prvič, da je Corolla Sedan na voljo v dvobarvni različici. 

Spremembe so tudi v notranjosti. Stropna obloga je odeta v črno tkanino. Volan je oblečen v perforirano usnje, opremljen je z aluminijastimi dekorativnimi elementi in zaščitnim znakom GR Sport.  Prednji sedeži so oblečeni v kombinacijo črne tkanine in sintetičnega usnja. Za kontrast skrbijo rdeči in beli šivi. Enaka barvna kombinacija je uporabljena tudi na zadnjih sedežih. Opcijsko so na voljo ambientalna osvetlitev notranjosti, zunanje luči LED in dvobarvna zunanjost. 

Novi model bo v Sloveniji na voljo le z 1,8-litrskim hibridnim pogonskim sklopom. Proizvodnja se začne novembra 2020, kar pomeni, da bo Corolla Sedan GR Sport na voljo od januarja 2021 naprej.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here