Renault predpremierno predstavlja novo ponudbo potniškega Trafica, v kateri sta dve različici: Trafic Combi in SpaceClass.

Poleg osvežene zunanjosti, je nova tudi notranjost: Poleg nove armature so spremenjena tudi odlagalna mesta. Dimenzije ostajajo iste.

V Trafica prihaja multimedijska naprava Easy link z navigacijo. Združljiva je z aplikacijama Android Auto in Apple CarPlay, za prikaz ima 20-centimetrski (8”) zaslon in jo dopolnjuje indukcijski polnilnik pametnih telefonov.

Med novimi asistenčnimi sistemi v ponudbi so: prilagodljiv regulator hitrosti, aktiven sistem pomoči pri zaviranju in opozorilnik na prehajanje oznak voznega pasu. Še ena novost je opozorilnik za mrtvi kot. Nova čelna varnostna blazina, zasnovana za dva potnika, prav tako povečuje varnost.

Nova Trafic Combi in SpaceClass bosta na voljo s tremi dizelskimi motorji: novim dCi 150 (z ročnim ali samodejnim EDC menjalnikom), ki je pridobil za 3,7 kW (5 KM) moči, novi dCi 110 (z ročnim menjalnikom) in motor dCi 170 (s samodejnim menjalnikom EDC). Motorji so opremljeni s tehnologijo Stop & Start in tako prilagojeni novim okoljskim normam Euro 6D FULL.

Podrobnosti o celoviti ponudbi osebnih različic Trafica z različicama novi Renault Trafic Combi in novi Renault SpaceClass bodo razkrite na začetku leta 2021, preden bo pomladi 2021 stekla prodaja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here