Renault je v okviru bogatitve svoje ponudbe aplikacij razvil štiri nova partnerstva z razvijalci aplikacij s ciljem izboljšanja izkušnje svojih kupcev novih avtomobilov z vgrajeno multimedijsko napravo OpenR Link.

Ob pričakovanem prihodu novega Megana E-Tech Electric v vse Renaultove prodajne salone v Evropi je znamka dodala štiri nove aplikacije, ki jih njeni kupci lahko prenesejo v svojo napravo OpenR Link. Povezave za prenos teh aplikacij bodo kupcem na voljo v aplikaciji MY Renault.

Easypark, rešitve za poenostavljeno parkiranje

EasyPark izboljšuje izkušnjo povezane vožnje s tem, da vozniku pomaga upravljati in plačevati parkiranje brez potrebe po posebni fizični napravi in celo brez pametnega telefona.

Radioplayer, radijske postaje in poddaje v živo ali na zahtevo

Z brezplačno aplikacijo »Radioplayer for Renault« bodo uporabniki dobili dostop do več tisoč radijskih postaj, spletnih radijskih programov in poddaj iz evropskih držav, ki so že vključene v platformo Radioplayer. Ta omogoča enostaven dostop do vseh vsebin v živo in na zahtevo ter povezanih podatkov. Z Radioplayerjem so uporabniki deležni mnogih funkcij, kot je olajšano poslušanje radijskih postaj glede na osebne nastavitve, prikaz naslovov predvajanih vsebin in možnost iskanja med vsemi radijskimi programi in poddajami. Kmalu bodo na voljo še druge, posebej za Renault zasnovane storitve.

Sybel, zvočne vsebine

Z aplikacijo Sybel vozniki in potniki dobijo na razpolago nabor zvočnih vsebin, v kateriem je na tisoče ur poddaj, leposlovja, dokumentarcev, zvočnih knjig in pravljic za otroke. Ponuja tudi vrsto rešitev, ki so jih ekipe Sybela zasnovale posebej za uporabo med vožnjo: tematske sezname za predvajanje s po tremi urami že naloženih vsebin, nadaljevanje predvajanja na točki prekinitve poslušanja ne glede na predvajalno napravo, na kateri ste začeli poslušati, pameten glasovni pomočnik, osebna priporočila in seznami priljubljenih vsebin.

Vivaldi, spletni brskalnik

Z brezplačno aplikacijo spletnega brskalnika Vivaldi lahko uporabniki v avtomobilu gledajo, kupujejo in brskajo po spletu ter se kratkočasijo med čakanjem, da se napolni akumulator, ne da bi za to rabili pameten telefon ali tablični računalnik. Za večjo varnost je ta brskalnik možno uporabljati samo, če je avtomobil parkiran. S to aplikacijo lahko uporabniki opravljajo video klice, nastavljajo dostop do najbolj pogosto uporabljanih spletnih aplikacij, dostopajo do pretočnih vsebin, sinhronizirajo podatke brskalnika in še več.

»Zelo smo veseli, da bodo te aplikacije uvedene v vse Renaultove avtomobile z vgrajeno multimedijsko napravo OpenR Link, kot sta novi Megane E-Tech Electric in prihajajoči novi Austral,« je poudaril Frédéric Vincent, izvršni podpredsednik za informacijske sisteme in digitalno ponudbo.

Štiri aplikacije bodo na voljo v vmesniku multimedijske naprave OpenR Link v novem Megane E-Tech electric takoj, ko bo ta prispel v prodajne salone v Evropi. Druge aplikacije bodo v ponudbo dodane v bližnji prihodnosti.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here