Jan Medved je na koncu za malenkost izgubil stopničke v najbolj izenačeni drugi diviziji. Možnost za dober rezultat v Idriji in za uspeh v prvenstvu se je izjalovila že ob napaki na dopoldanski hitrostni preizkušnji na mokri cesti nad Idrijo. Kasneje sta s sovoznikom Izidorjem Šavljem pokazala, da sta lahko zelo hitra in na posameznih brzincih vozila celo med najhitrejšimi v »generalcu«, na sedmi hitrostni preizkušnji pa bila sploh najhitrejša med domačimi dvokolesno gnanimi dirkalniki.

»Danes sva dopoldan naredila preveliko napako, da bi se lahko borila za vrh v svojem razredu tako na reliju Idrija kot v prvenstvu. A s sezono sva lahko zadovoljna, saj sva od prve dirke precej napredovala. Dokazala sva, da sva lahko zelo hitra in na primer v Novi Gorici reli končala tretja v slovenskem prvenstvu in druga v svojem razredu, kar je vsekakor dober obet za prihodnjo sezono.«

Jan medved tako letošnjo sezono končuje zadovoljen, da se vse bolje znajde v novem dirkalniku rally 4 in kot sedmi dirkač letošnje sezone v Sloveniji absolutno (ter četrti v »peklenski« drugi diviziji) kuje še večje načrte za prihodnje leto.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here