Reli Nova Gorica je tudi drugi dirkaški dan ostal zvest svojemu slovesu in prinesel atraktivno dirkanje ter izredno izenačene boje na zanimivi trasi. Wagner, Cais in Turk so se izmenjevali v zmagah in vodstvu z minimalnimi razlikami – kar napoveduje izjemno borbo tudi jutri, ko se reli nadaljuje in vse dirkače čaka še šest hitrostnih preizkušenj. Še posebno ker bo kot kaže dirkanje izdatno popestrilo vreme.

Med dvokolesnimi dirkalniki se bije bitka za zmago med Nikom Prunkom in Janom Medvedom. Janu sicer že tak rezultat prinaša prevzem vodstva v državnem prvenstvu druge divizije. A skupaj s sovoznikom Izidorjem Šavljem ju čaka še zahtevno jutrišnjo dirkanje, kjer bo na predvidoma mokrih in spolzkih primorskih cestah potrebno biti ne le hiter, ampak tudi previden.

»Zjutraj sem začel na polno kot sem si zamislil, ko pa je imel vodilni v prvenstvu – Škulj okvaro sem lahko nekoliko spustil tempo, saj je v igri naslov prvaka. A pri tem moram paziti, da mi ritem ne pade preveč, zato ostajam zbran in tudi dovolj hiter. Jutri bo vse še težje – saj se obeta obilno deževje, tako da bo vse do cilja napeto in razburljivo, ampak prav to je čar relija« je ob koncu današnjega dolgega dirkaškega dneva v cilju povedal Jan Medved.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here