Rally Velenje 2019, druga preizkušnja letošnje sezone državnega prvenstva, se je za ekipo Unikatoy Racinga razpletel po željah in pričakovanjih ter prinesel nove dragocene izkušnje.

Grega Premrl, ki nadaljuje z nastopanjem z novim dirkalnikom Toyoto GT86 razreda R3 je bil po prihodu v cilj relija zadovoljen z napredkom in konstantnimi vožnjami: “Zelo sem zadovoljen z novim znanjem, ki sem ga pridobil na velenjskem reliju. K sreči smo bili tokrat za spremembo deležni suhih pogojev. Tako sem lahko kljub zadnjemu pogonu, na katerega se še privajam, stopnjeval ritem in pridobival na zaupanju v dirkalnik. Z Vilijem se nisva preveč ozirala na čase in končni rezultat. Precej bolj sem si želel, da bi v dirkalniku končno užival skozi celoten reli in to mi je tokrat tudi uspelo!”

Premrl in Ošlaj sta v diviziji 2 slovenskega državnega prvenstva zasedla 6. mesto, najbolje pa sta se odrezala na petkovem “superspecialu”, ko sta bila v isti konkurenci tretja. Svojo uvrstitev in vožnje bosta poskušala nadgraditi že čez dva tedna. Tedaj bo v okolici Zagreba na sporedu Ina Delta Rally, ki bo letos štel tudi za točke slovenskega državnega prvenstva.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here