V četrtek, 5. decembra, je svoja vrata odprl prenovljeni salon AC-Mobil PSC Maribor na Ptujski 132, ki zastopa blagovni znamki Mitsubishi Motors in Honda.

Prenova je zajemala celotno podobo in je urejena po normativih, ki jih določata obe blagovni znamki.

Gre za prvi prenovljeni salon Honde in Mitsubishija v Sloveniji, sledili pa mu bodo tudi ostali v prodajno-servisni mreži. Prenova celotne mreže naj bi bila zaključena predvidoma v letu 2021.

Svojo pot na tem naslovu je AC-Mobil pričel z znamko Honda leta 2002, nekaj let kasneje pa se jim je pridružil tudi Mitsubishi. S prenovo so pričeli oktobra in jo hitro zaključili. Salon se razprostira na nekaj več kot 300 kvadratnih metrih, poleg je tudi servisna delavnica s tremi dvigali. Za blagovni znamki skrbi 8 zaposlenih.

Prenovljeni salon je svečano otvoril direktor podjetja AC-Mobil d.o.o., g. Samo Turk, priložnost pa je bila tudi odličen povod za druženje ter zaključek uspešnega leta.

Iztok je vstopil v svet avtomobilističnega novinarstva leta 2005. V svoji karieri je sodeloval z nekaterimi največjimi slovenskimi avtomobilističnimi mediji ter vodil odnose z javnostmi mnogih mednarodnih avtomobilističnih prireditev. Leta 2016 je bil član žirije prestižnega izbora avta leta v Omanu. Trenutno deluje kot konzultant na področju vodenja in izvrševanja marketinga v MSP.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here