SYM je na sejmu EICMA Milano predstavil štiri nove modele, ki so pomembni tudi za slovenski trg.

Maxsym TL – najboljši SYM vseh časov?

Model Maxsym TL je glavna novost znamke. Gre za unikaten skuter z značajem motocikla, ki nagovarja tudi motoriste in prvega iz serije dvocilindrskih skuterjev znamke SYM.

Hkrati bo TL predstavljal nov vrh ponudbe tega tajvanskega proizvajalca. Razmerje teže je 50:50, kar obeta dobre vozne lastnosti. Serijsko bo opremljen z zmogljivimi štiribatnimi zavorami s sistemom ABS. Za varnost bodo poskrbeli tudi LED žarometi. Merilniki bodo prvič opremljeni z velikim LED zaslonom, ki bo nadomestil običajne analogne.

Maxsym 400i – digitalizacija diamanta

SYM je osvežil tudi ponudbo 400 kubičnih skuterjev. Novi Maxsym 400i je prvi z novim motorjem, ki ustreza normam euro5 in nadaljuje serijo 400, ki jo je SYM predstavil leta 2011.

Lahek okvir skuterja se združuje z novimi oblikovalskimi smernicami znamke. Tudi ta model je opremljen z LED žarometi in LED lučmi zadaj s funkcijo oznanjanja zaviranja v sili. Premierno bo SYM predstavil sistem za „keyless“ zagon motorja. Nov je še hitrejši USB polnilnik za polnjenje pametnih naprav.

Fiddle – digitalni dinozaver

Retro skuter Fiddle je zelo priljubljen tudi v Sloveniji. Atraktiven in lahko vodljiv skuter je idealen za mestna središča. Tokratna prenova je uspešno združila moderno tehnologijo z retro oblikovanjem. Tokrat je razsvetljava v LED tehniki, večji pa je tudi prostor za prtljago. Novosti se seveda skrivajo tudi v motorni paleti. 125 kubična različica bo sedaj imela možnost sistema ABS, šibkejši motorji pa bodo ustrezali normam euro5. Povsem novi so LCD merilniki in dodelan je sistem za točenje goriva.

e’Xpro – za zeleno prihodnost

Z novim modelom e’Xpro je SYM korak bližje izzivom trajnostne mobilnosti. Električni skuter omogoča sistem menjave baterije med samo uporabo in z dvema baterijama zmore 80 km. Poleg praktičnosti bo skušal prepričati tudi z novimi LCD merilniki in LED glavnimi žarometi z dnevnimi lučmi.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here