V svetu souporabe vozil je izbira pravega vozila ključnega pomena za zadovoljstvo uporabnikov. Pri vodilnem slovenskem ponudniku Avant2Go so v preteklem letu okrepili svojo floto s 150 primerki Peugeota E-208 in E-2008.

Po mnenju uporabnikov električni Peugeoti prepričajo s privlačnim izgledom, priročno uporabo, prostorno notranjostjo in varnimi voznimi lastnostmi. Peugeota E-208 odlikuje zgledna učinkovitost električnega pogona, kar omogoča zanesljivo in trajnostno mobilnost za uporabnike Avant2Go. Zahvaljujoč posebnemu konceptu vozniškega mesta z volanom manjših dimenzij, imenovanim Peugeot i-Cockpit, so uporabniki izpostavili enostavno upravljanje vozila, ki prispeva k prijetni in lahkotni izkušnji v vožnji. Kljub kompaktni zasnovi se Peugeot E-208 po mnenju uporabnikov ponaša tudi s presenetljivo prostornostjo. Okretnost in lahkotnost vožnje Peugeota E-208 sta značilnosti, ki zagotavljajta udobno in intuitivno vožnjo tako v urbanem okolju kot na daljših poteh. Vgrajeni asistenčni sistemi povečujejo varnost in udobje med vožnjo, kar je ključnega pomena za uporabnike vozil  v souporabi.

Gašper Žvan, direktor podjetja Avant car, ponudnika storitve Avant2Go, je izrazil zadovoljstvo nad odzivom uporabnikov električnih Peugeotov in dejal: “Pri Avant2Go se trudimo zagotoviti raznoliko floto vozil, ki ustreza različnim potrebam naših uporabnikov. Že vse od začetka delovanja storitve Avant2Go ugotavljamo, da je priljubljenost odvisna od posamičnih potreb uporabnika. Raznolikost vozil na razpolago na določeni lokaciji omogoča uporabnikom, da izberejo vozilo, ki najbolj ustreza njihovim potrebam in okusu. Tako v kategoriji vsestranskega vozila, ki se dobro znajde na vseh področjih, pri naših uporabnikih prednjači prav E-208.”

Adam Kavšek, direktor P Automobil Importa je ob tem poudaril: “Zelo smo ponosni, da naša E-208 in E-2008 igrata pomembno vlogo v tem segmentu. Strateško smo si prizadevali zagotoviti vrhunsko električno vozilo, ki ne le izpolnjuje pričakovanja uporabnikov, temveč jih presega. Zahvaljujemo se vsem uporabnikom, ki so izbrali električni Peugeot pri souporabi vozil. Verjamemo, da bomo še naprej izpolnjevali vaša pričakovanja in ustvarjali izjemne trenutke v vožnji.”

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here