Ekipa AC1 Racing se je na novo sezono pripravljala na dveh dirkališčih (Valencia in Cartagena) v Španiji.

˝S prvim delom treningov v Valenciji sem zadovoljen, saj je vse potekalo v redu. Vreme je bilo OK, proga tudi. Hitrost sem tudi imel kljub dolgemu premoru. Vsak vhod na progo je bil boljši in tudi občutki z novim motorjem so bili pozitivni. Na žalost se zaradi težav, drugega dela treningov nisem mogel udeležiti. Sem pa zelo optimističen za letošnjo sezono,˝ je povedal Marko Jerman.

˝Ko se odpraviš od doma z ekipo je nekaj prav posebnega. Proga v Valenciji je kot arena – nekaj posebnega. Takoj sem imel dober občutek z motorjem in progo, zato je hitrost kar prišla. Mi imamo večji zimski počitek kot španski dirkači, ki ga sploh nimajo. Cartagena pa je proga, katero sem videl prvič, a sem imel vseeno dobre občutke. Komaj čakam, da se bom imel možnost vrniti. Sedaj pa se intenzivno pripravljamo na prvenstvo Alpe Adria,” je povedal najmlajši član ekipe Etien Kantar Božič.

Marko Košuljandić˝Po dolgem okrevanju sem komaj čakal, da sedem na motor in začnem trenirati. Tako v Valenciji kakor v Cartageni je vse potekalo ok. Na motorju sem se počutil odlično ter pridobival prepotrebno kilometrino in kondicijo za prihajajočo sezono. S treningi sem zelo zadovoljen. Čakajo nas še treningi in trdo delo, ampak smo pripravljeni.˝

Dirkači ekipe AC1 Racing bodo od 15. do 17. marca gostovali na dirkališču Grobnik, kjer bodo nadaljevali s treningi in pripravami na začetek sezone Alpe Adria, ki bo na istem dirkališču od 17. do 19. maja.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here