Kamniško podjetje IZA se je odločilo slovenskem trgu predstaviti nemško znamko avtodomov Frankia. Avtodome so si obiskovalci lahko prvič ogledali na sejmu MOS v Celju.

Vsak avtodom tega proizvajalca je narejen po naročilu in željah stranke.

Tovarna vsako leto proizvede več kot 650 integriranih, polintegriranih avtodomov in alkovnov. Temeljne lastnosti proizvajalca so zmogljiva nosilnost, obsežna standardna oprema, stalen nadaljnji razvoj, posebna raznolikost in razvoj posameznih rešitev. “Od majhnega in kompaktnega avtodoma do luksuznega premium avtodoma boste našli pravi model po vaši izbiri,” še navaja Irma Vodlan, direktorica slovenskega uvoznika.

Na sejmu in kmalu tudi v novem salonu v Kamniku si bo mogoče ogledati različici avtodomov 740 BD in 740 GD, ki sta izdelani na platformi znamke Fiat. Popolnoma individualne maloprodajne cene avtodomov te nemške znamke se gibljejo med 92.000 do 200.000. Cena je seveda odvisna od želja bodočega lastnika in uporabnika.

Iztok je vstopil v svet avtomobilističnega novinarstva leta 2005. V svoji karieri je sodeloval z nekaterimi največjimi slovenskimi avtomobilističnimi mediji ter vodil odnose z javnostmi mnogih mednarodnih avtomobilističnih prireditev. Leta 2016 je bil član žirije prestižnega izbora avta leta v Omanu. Trenutno deluje kot konzultant na področju vodenja in izvrševanja marketinga v MSP.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here