Mustang Mach 1 je najzmogljivejši serijski Mustang. Zverina se ponaša s 5,0-litrskim osemvaljnikom s 460 “konji” in 529 Nm navora.

Mach 1 je prvi Mustang v Evropi, pri katerem lahko kupci izberejo šeststopenjski ročni menjalnik Tremec, ki pri prestavljanju v nižjo prestavo deluje s tehnologijo za uskladitev vrtjajev (med-plin). Zmogljivejši je tudi sistem s hladilnikom olja. Kupcem je na voljo tudi Fordov 10-stopenjski samodejni menjalnik z zmogljivejšim hladilnikom olja in prilagojeno nastavitvijo programske opreme.

Posebej nastavljeni so tudi blažilniki MagneRide, prilagojene so vzmeti, prečna vodila in programska oprema električnega servovolana.

Zunanjost Mustanga Mach 1 spominja na legendarne Mustange Mach 1 iz šestdesetih in sedemdesetih let 20. stoletja, saj jo krasijo črte na pokrovu motornega prostora in na stranicah, prilagojeno oblikovanje karoserije in posebna 19-palčna platišča. Vsak Mustang Mach 1 je individualno oštevilčen s posebno okrasno ploščico glede na številko naročila.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here