To je Hilux z osveženo obliko, novim 2,8-litrskim motor in še nekaterimi drugimi izboljšavami.

Na področju oblike se Hilux predstavlja z novim zračnikom motorja in odbijačem, sprednjimi in zadnjimi luči LED novimi 18-palčnimi platišči. Posodobljena notranjost ponuja nov 8-palčni zaslon, ki je opremljen tudi s povezavama Apple CarPlay in Android Auto.

Hilux je na voljo z novim 2,8-litrskim dizelskim pogonskim sklopom, ki zmore 204 konjske moči in generira 500 Nm navora. Na voljo bo v karoserijskih različicah z ekstra in dvojno kabino. Izbirati bo možno med 6-stopenjskim ročnim in 6-stopenjskim avtomatskim menjalnikom. Vzmetenje je opremljeno z novimi blažilniki.

Nosilnost, ki znaša 1 tono, poleg tega pa lahko vleče še 3,5 tone težak tovor, je po novem aplicirana na vse karoserijske različice s štirikolesnim pogonom (enojna, ekstra in dvojna kabina).

Poleg tega pa bo na voljo tudi zajeten seznam dodatne opreme. Izbirati bo možno med različnimi športnimi dodatki, aluminijastim pokrovom, zaklepanjem zadnjega dela, trdim pokrovom prtljažnega prostora in drugimi.

Prodaja novega Hiluxa je na vzhodno-evropskih trgih predvidena v mesecu juliju, na zahodno-evropskih trgih pa oktobra. V Sloveniji ga pričakujemo v začetku novega leta.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here