Grega Premrl in Vili Ošlaj bosta v sezoni 2019 nastopala z dirkalnikom Toyota GT86 razreda R3. Po krstni lanski sezoni in nemalo težavah ob prvih nastopih se je posadka Unikatoy Racinga odločila, da bo letošnje leto posvetila predvsem testiranju novega dirkalnika.

“Ne zagovarjam ravno trditve, da dirke veljajo za najboljši trening. Za dirkača, oziroma posadko je najpomembneje, da se z dirkalnikom povsem spoprijatelji in se nato poda v boj za točke prvenstev,” je dejal Grega Premrl, ki se bo letos skupaj z Vilijem Ošlajem udeležil le izbranih relijev.

“Letošnje leto bomo tako posvetili bolj izdatnim in temeljitim testiranjem, a tekmovalni vidik ne bo povsem izostal. Predvidoma bomo nastopili v Vipavski dolini, Velenju in Novi Gorici. Ob strani imam tudi ostale osebne in poslovne projekte, ki jih je potrebno nujno realizirati in v preteklosti sem se dobro naučil, da lahko le stoodstotna osredotočenost na dirko prinese željen rezultat. Storili bomo vse, da polno izkoristimo zastavljeni program in uspešno nadaljujemo našo zgodbo,” še dodaja.

Sezona se bo za ekipo Unikatoy Racinga pričela v Vipavski dolini 26. in 27. aprila, kjer ponovno pričakujemo spektakularne hitrostne preizkušnje in izjemen navijaški odziv, saj ta del Slovenije zagotovo velja za enega izmed največjih centrov avtošporta pri nas.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here