Škoda bo ponudbo modela Scala pričakovano razširila še z izvedbo Monte Carlo.

Paket opreme Monte Carlo vključuje elemente v črni barvi in črn napis Škoda na zadku. Premiera nove izvedbe, za katero bodo na voljo vsi motorji serije, se bo odvila na mednarodnem avtomobilskem salonu (IAA) v Frankfurtu od 10. do 22. septembra, oktobra pa bodo kupci že lahko kupili prve primerke.

Okvir mreže hladilnika med LED-žarometoma ima odslej sijočo črno barvo, tudi deli predelanega spodnjega dela odbijača so obarvani v črno. Stransko silhueto zaznamujejo 17-palčna ali opcijsko 18-palčna aluminijasta platišča v posebnem dizajnu ter tudi črni ohišji zunanjih ogledal in črni stranski pragovi.

Scala v izvedbi Monte Carlo se ponaša tudi z zatemnjenimi stranskimi stekli ter panoramskim strešnim oknom in podaljšanim zadnjim steklom skupaj s strešnim usmernikom zraka v črni barvi. Črn zadnji difuzor, črni napisi ter zadnje luči z LED-tehnologijo zaokrožajo bolj športen videz.

V notranjosti so športni sedeži z integriranimi vzglavniki oblečeni v posebne prevleke Monte Carlo. Volan je oblečen v perforirano usnje, ki ima ravno tako kot usnje na glavi prestavne ročice in ročici ročne zavore okrasne šive v rdeči barvi. Tudi ambientna osvetlitev (LED) je v rdeči barvi in osvetljuje sredinsko konzolo, prostor za noge, predale v vratih in vratne kljuke. Aluminijaste kapice pedalov, posebni predpražniki, napisi Scala na vstopnih letvah in stropna obloga v črni barvi zaokrožajo ambient v notranjosti.

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here